top of page

Mød Linda.

Min store passion siden teenagealderen har altid været menneskers sundhed - både indvendig og udvendig. Jeg stiftede min anden virksomhed i 2002, pure shop, med det formål at forbedre folkesundheden gennem hudpleje uden skadelige stoffer, der belaster dit immunsystem og vores miljø. Min mission blev nået efter knapt 18 år, og derfor startede jeg en ny rejse inden for mental sundhed og velvære i med virksomheden, pure mental health.

 

BAGGRUND I LANG ERHVERVSKARRIERE

Jeg har lang erfaring fra erhvervslivet primært som iværksætter og med salg af egne virksomheder og har mere end 25 års erfaring med organisation og ledelse herunder ikke mindst med rekruttering, udvikling og fastholdelse af medarbejdere. Min erfaring og læring herfra er til stor nytte i samtaleterapien med mine klienter og kombineret med overblik, ro og empati møder du en professionel rådgiver, mentor og samtalepartner.

SVÆRE TEMATIKKER I PARFORHOLD ...

I min praksis arbejder jeg med mange forskellige psykiske tilstande og temaer, men især svære problematikker i relationer specielt i parforhold går igen. Det kan f.eks. være svære tanker og oplevelser i forbindelse med skilsmisse, livskriser, utroskab, stress, utryghed, sammenbragte famillier, svigt/kommunikation i parforholdet mm. er hyppige tematikker, som går igen hos mine klienter. Ligeledes smertefulde tilstande af søvnbesvær og tankemylder eller en oplevelse indeni af tomrum, håbløshed og meningsløshed på forskellige tidspunkter i livet, som kan være svære og langsommelige at komme ud af ved egen hjælp. I samtaleterapien arbejder jeg særligt empatisk og analytisk, og med mine mange års erfaring fra erhvervslivet er jeg øvet i at finde hurtigt ind til kernen af komplicerede tematikker, og får hurtigt en forståelse af dig og dine udfordringer.

PARtelefonen - Center for Familieudvikling

Udover egen praksis arbejder jeg som frivillig rådgiver på ParTelefonen i Center for Familieudvikling, som tilbyder anonym og gratis rådgivning og støtte i parforholds problematikker til alle, der har brug for inspiration og hjælp til at passe på parforholdet og derved finde vej til større tryghed og glæde i parforholdet, ikke mindst også så færre børn kommer i klemme i forældrenes konflikter.

HEADSPACE - børne- ungerådgivning

Desuden arbejder jeg som frivillig rådgiver hos Headspace, som tilbyder mental støtte til børn og unge. Unge kan kontakte Headspace gratis og anonymt og her dele svære tanker og problemer, som ellers kan være svære at komme ud med til familie og venner. Mistrivsel og ensomhed er særligt udbredt blandt børn og unge i vores tid nu.

UDDANNELSE & BAGGRUND

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) følger jeg de etiske retningslinjer for psykoterapi og er medlem af EFT-netværket i København og modtager løbende supervision. Jeg har bl.a. en baggrund med en 4-årig uddannelse som psykoterapeut specialiseret i emotionsfokuseret terapi (EFT), diverse psykoterapeutiske kurser bl.a. med Jette Simon, Susan Hart, Internal Family System (IFS) mm. Derudover en bachelor i organisation og ledelse (HD) fra Copenhagen Business School (CBS) og i fransk og engelsk fagsprog (CBS).

FRITID OG LIDT OM MIG PRIVAT.

Efter mere end 20 års papirløst ægteskab blev jeg skilt midt i livet, og skulle på en ny lærerig livsrejse. Jeg har to voksne døtre og et lille barnebarn. I min fritid nyder jeg især børn, familie og venner, naturen, kulturlivet, motion og yoga, og elsker at være meget ude under åben himmel, hvad enten det er at havbade, gå ture, spille tennis, løbe eller cykle.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

Kærlige hilsener,

Linda

IMG_0712_edited.jpg

Du er velkommen til at kontakte mig...

Skriv endelig, hvis du har spørgsmål til mig eller til selve terapien, eller tryk nedenfor og book en session.

DU KAN KLIKKE HER, HVIS DU VIL TILMELDES VORES NYHEDSBREV

Jeg glæder mig til at møde dig!

bottom of page