top of page

Mød Linda.

Min store passion siden teenagealderen har altid været menneskers sundhed - både indvendig og udvendig. Jeg skiftede derfor spor midt i livet efter mange år i erhvervslivet i både store og små organisationer inden for bl.a. telekommunikation og senere inden for kosmetikverden, hvor jeg stiftede virksomheden, pure shop, i 2002 som havde det formål at forbedre folkesundheden gennem økologisk hudpleje uden skadelige stoffer, der belaster dit immunsystem og vores miljø.

Arbejdet med mennesker, relationer og personlig forandring giver mig en stor meningsfuldhed i mit arbejde og liv generelt, og derfor startede jeg en ny rejse for år tilbage inden for mental og psykisk sundhed og velvære med virksomheden, pure mental health, og med en 4-årig uddannelse som Psykoterapeut MPF i bagagen.

SVÆRE TEMATIKKER I PAR- og FAMILIEFORHOLD ...

I min praksis arbejder jeg med mange forskellige psykiske tilstande og temaer, og bl.a svære problematikker i relationer til andre både på jobbet, og i par- og familieforhold går igen. Det kan f.eks. være svære tanker, stress og oplevelser i forbindelse med livskriser, utroskab, stress privat eller på jobbet, misbrug, fødsel, utryghed, sammenbragte famillier, svigt/kommunikation i parforholdet mm. er hyppige tematikker, som går igen hos mine klienter.

 

Ligeledes smertefulde tilstande af stress, angst og depression eller en oplevelse indeni af tomrum, håbløshed og meningsløshed på forskellige tidspunkter i livet, som kan være svære og langsommelige at komme ud af ved egen hjælp. I samtaleterapien arbejder jeg særligt empatisk og omsorgsfuldt, og med min faglighed og mange års livserfaring får jeg som regel hurtigt en forståelse af dig og dine udfordringer.

PARtelefonen - Center for Familieudvikling

Udover egen praksis arbejder jeg som frivillig rådgiver på ParTelefonen i Center for Familieudvikling, som tilbyder anonym og gratis rådgivning og støtte i parforholds problematikker til alle, der har brug for inspiration og hjælp til at passe på parforholdet og derved finde vej til større tryghed og glæde i parforholdet, ikke mindst også så færre børn kommer i klemme i forældrenes konflikter.

HEADSPACE - børne- ungerådgivning

Desuden arbejder jeg som frivillig rådgiver hos Headspace, som tilbyder mental støtte til børn og unge. Unge kan kontakte Headspace gratis og anonymt og her dele svære tanker og problemer, som ellers kan være svære at komme ud med til familie og venner.

UDDANNELSE & ERHVERVSBAGGRUND

Jeg har en lang baggrund i erhvervslivet indenfor forskellige brancher bl.a. telekommunikation og senere kosmetik, og både fra stor børsnoteret virksomhed til mindre organisationer. Har arbejdet meget med HR i forbindelse med organisation og ledelse herunder rekruttering, udvikling og fastholdelse af medarbejdere. Min erfaring og læring herfra er til stor nytte i samtaleterapien med mine klienter og kombineret med omsorg, ro og empati møder du et nysgerrigt og nærværende menneske.

 

Jeg har bl.a. en 4-årig uddannelse som EFT-Psykoterapeut MPF fra EFT-Instituttet i København, diverse psykoterapeutiske kurser bl.a. med Jette Simon, Susan Hart, Internal Family System (IFS), Emotions-Fokuseret Terapi til efterfødselsreaktioner, EFT-Parterapi Grundforløb med Steen Rassing mm. Derudover har jeg en Bachelor i Organisation og Ledelse (HD) fra Copenhagen Business School (CBS) og ligeledes i fransk og engelsk fagsprog (CBS). Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) følger jeg de etiske retningslinjer for psykoterapi og er medlem af EFT-netværket i København og modtager løbende supervision.

FRITID OG LIDT OM MIG PRIVAT.

Efter mere end 20 års papirløst ægteskab blev jeg skilt midt i livet, og skulle på en ny lærerig livsrejse. I min fritid nyder jeg især mine børn, familie og venner, naturen, kulturlivet, litteratur, motion og yoga, og elsker at være meget ude under åben himmel, hvad enten det er at gå ture, havbade, spille tennis, løbe eller cykle.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

Kærlige hilsener,

Linda

IMG_0712_edited.jpg

Du er velkommen til at kontakte mig...

Skriv endelig, hvis du har spørgsmål til mig eller til selve terapien og vores erhvervspakker, eller tryk nedenfor og book en session.

Du kan også finde mig HER på Dansk Psykoterapeutforenings liste over terapeuter 

 

og på LinkedIn profil HER

DU KAN KLIKKE HER, HVIS DU VIL TILMELDES VORES NYHEDSBREV

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

bottom of page