top of page

Mød Linda.

Min store passion har altid været menneskers sundhed. Jeg stiftede min anden virksomhed i 2002, pure shop, med det formål at forbedre folkesundheden gennem hudpleje uden skadelige stoffer, der belaster dit immunsystem og vores miljø. Min mission blev nået efter knapt 18 år, og derfor startede jeg en ny rejse inden for mental sundhed og velvære i 2020 med virksomheden, pure mental health.

 

BAGGRUND I LANG ERHVERVSKARRIERE

Jeg har lang erfaring fra erhvervslivet primært som iværksætter og med salg af egne virksomheder og har mere end 25 års erfaring med organisation og ledelse herunder ikke mindst med rekruttering, udvikling og fastholdelse af medarbejdere. Min erfaring og læring herfra er til stor nytte i samtaleterapien med mine klienter og kombineret med overblik, ro og empati møder du en professionel rådgiver, mentor og samtalepartner.

TEMATIKKER SOM STRESS, SORG, ANGST OG DEPRESSION ...

I min praksis arbejder jeg med mange forskellige psykiske tilstande og temaer, men især stress, sorg, angst og depression er hyppige tilstande, som går igen hos mine klienter. Ligeledes smertefulde tilstande af tomrum, håbløshed og meningsløshed på forskellige tidspunkter i livet, som kan være svære og langsommelige at komme ud af ved egen hjælp. I samtaleterapien arbejder jeg særligt empatisk og analytisk, og med mine mange års erfaring fra erhvervslivet er jeg øvet i at finde hurtigt ind til kernen af komplicerede tematikker, og får hurtigt en forståelse af dig og dine udfordringer.

HEADSPACE - børne- ungerådgivning

Udover egen praksis arbejder jeg som frivillig rådgiver hos Headspace, som tilbyder mental støtte til børn og unge. De unge kan kontakte Headspace gratis og anonymt og her dele svære tanker og problemer, som ellers kan være svære at komme ud med til familie og venner. Mistrivsel og ensomhed oplever jeg desværre særligt udbredt blandt børn og unge i vores tid nu.

UDDANNELSE & BAGGRUND

Som medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF) følger jeg de etiske retningslinjer for psykoterapi og er medlem af EFT-netværket i København og modtager løbende supervision. Jeg har bl.a. en baggrund med en 4-årig uddannelse som psykoterapeut specialiseret i emotionsfokuseret terapi (EFT), diverse psykoterapeutiske kurser bl.a. med Jette Simon, Susan Hart, Internal Family System (IFS) mm. Derudover en bachelor i organisation og ledelse (HD) fra Copenhagen Business School (CBS) og i fransk og engelsk fagsprog (CBS).

FRITID OG LIDT OM MIG PRIVAT.

Efter 24 års papirløst ægteskab blev jeg selv skilt midt i livet. Jeg har to voksne døtre og et lille barnebarn. I min fritid nyder jeg især børn, familie og venner, naturen, kulturlivet, motion og yoga, og elsker at være meget ude under åben himmel, hvad enten det er at havbade, gå ture, spille tennis, løbe eller cykle.

Jeg vil glæde mig til at møde dig!

Kærlige hilsener,

Linda

IMG_0712_edited.jpg

Du er velkommen til at kontakte mig...

Skriv endelig, hvis du har spørgsmål til mig eller til selve terapien, eller tryk nedenfor og book en session.

DU KAN KLIKKE HER, HVIS DU VIL TILMELDES VORES NYHEDSBREV

Jeg glæder mig til at møde dig!

bottom of page